Mi a fontosabb: hogy kit ismersz? Vagy, hogy mit tudsz? #11 🎧PODCAST | KapcsolatĂ©pĂ­tĂ©si mĂłdszerek

Hallgasd Ășt közben, lezĂĄrt kĂ©pernyƑvel, a mobilodrĂłl 🎧↘↘↘

A kapcsolatĂ©pĂ­tĂ©s, alapvetƑ rĂ©szĂ©t kell, hogy kĂ©pezze a vĂĄllalkozĂĄsunknak.

FƑleg azĂ©rt, mert az Ășj kapcsolatok, Ășj lehetƑsĂ©geket teremtenek, ha okosan kommunikĂĄlunk. A kapcsolatĂ©pĂ­tĂ©s elengedhetetlen feltĂ©tele pedig a helyzet, amit meg kell teremteni. ErrƑl gondoskodik Kendefi Attila a MegbĂ­zhatĂł KözössĂ©g (www.megbizhatokozosseg.hu) alapĂ­tĂłja.

Üzleti reggelikre invitĂĄlja a közössĂ©g tagjait, ahol megoszthatjĂĄk vĂĄllalkozĂĄsuk tapasztalatait, ezzel biztosĂ­tva tĂĄptalajt Ășj egyĂŒttmƱködĂ©sek kialakulĂĄsĂĄhoz.

Egy korĂĄbbi epizĂłdban mĂĄr beszĂ©lgettĂŒnk arrĂłl, hogy ha introvertĂĄltak vagyunk, akkor miĂ©rt Ă©rdemes fellĂŒlkerekedni a beidegzƑdĂ©seinken Ă©s kilĂ©pni a komfort zĂłnĂĄnkbĂłl:
HIRDESD MAGAD PODCAST#2 – “KirĂĄndulĂĄs a komfort zĂłnĂĄn kĂ­vĂŒlre”

MĂ©g az asztali szerepjĂĄtĂ©kokban is, a kapcsolatĂ©pĂ­tĂ©s az alapvetƑ mozgatĂł rugĂł. A jĂĄtĂ©kos ĂĄltal irĂĄnyĂ­tott karakternek beszĂ©lgetĂ©st kell kezdemĂ©nyeznie minnĂ©l több idegen szereplƑvel, hogy elƑrĂ©bb haladhasson vĂ©gcĂ©l felĂ©, ami a gazdagsĂĄg, tapasztalat Ă©s siker, arany hĂĄrmasakĂ©nt valĂłsul meg.

Ebben az epizĂłdban a vĂĄllalkozĂłi kapcsolatĂ©pĂ­tĂ©s mĂłdszereirƑl Ă©s eszközeirƑl beszĂ©lgetĂŒnk.

Az Én meglĂĄtĂĄsom szerint az online megjelenĂ©s hatĂ©konyabb rĂ©szĂ©t kĂ©pezi ennek a folyamatnak, de egyet kell Ă©rtenem abban, hogy a szemĂ©lyes kapcsolat elengedhetetlen a bizalom felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©hez.

We would like to keep you updated with special notifications.