Mi a fontosabb: hogy kit ismersz? Vagy, hogy mit tudsz? #11 ūüéßPODCAST | Kapcsolat√©p√≠t√©si m√≥dszerek

Hallgasd √ļt k√∂zben, lez√°rt k√©pernyŇĎvel, a mobilodr√≥l ūüéß‚Üė‚Üė‚Üė

A kapcsolat√©p√≠t√©s, alapvetŇĎ r√©sz√©t kell, hogy k√©pezze a v√°llalkoz√°sunknak.

FŇĎleg az√©rt, mert az √ļj kapcsolatok, √ļj lehetŇĎs√©geket teremtenek, ha okosan kommunik√°lunk. A kapcsolat√©p√≠t√©s elengedhetetlen felt√©tele pedig a helyzet, amit meg kell teremteni. ErrŇĎl gondoskodik¬†Kendefi Attila a Megb√≠zhat√≥ K√∂z√∂ss√©g (www.megbizhatokozosseg.hu) alap√≠t√≥ja.

√úzleti reggelikre invit√°lja a k√∂z√∂ss√©g tagjait, ahol megoszthatj√°k v√°llalkoz√°suk tapasztalatait, ezzel biztos√≠tva t√°ptalajt √ļj egy√ľttmŇĪk√∂d√©sek kialakul√°s√°hoz.

Egy kor√°bbi epiz√≥dban m√°r besz√©lgett√ľnk arr√≥l, hogy ha introvert√°ltak vagyunk, akkor mi√©rt √©rdemes fell√ľlkerekedni a beidegzŇĎd√©seinken √©s kil√©pni a komfort z√≥n√°nkb√≥l:
HIRDESD MAGAD PODCAST#2 – “Kir√°ndul√°s a komfort z√≥n√°n k√≠v√ľlre”

M√©g az¬†asztali szerepj√°t√©kokban¬†is, a kapcsolat√©p√≠t√©s az alapvetŇĎ mozgat√≥ rug√≥. A j√°t√©kos √°ltal ir√°ny√≠tott karakternek besz√©lget√©st kell kezdem√©nyeznie minn√©l t√∂bb idegen szereplŇĎvel, hogy elŇĎr√©bb haladhasson v√©gc√©l fel√©, ami a gazdags√°g, tapasztalat √©s siker, arany h√°rmasak√©nt val√≥sul meg.

Ebben az epiz√≥dban a v√°llalkoz√≥i kapcsolat√©p√≠t√©s m√≥dszereirŇĎl √©s eszk√∂zeirŇĎl besz√©lget√ľnk.

Az √Čn megl√°t√°som szerint az online megjelen√©s hat√©konyabb r√©sz√©t k√©pezi ennek a folyamatnak, de egyet kell √©rtenem abban, hogy a szem√©lyes kapcsolat elengedhetetlen a bizalom fel√©p√≠t√©s√©hez.

We would like to keep you updated with special notifications.