Mi a fontosabb: hogy kit ismersz? Vagy, hogy mit tudsz? #11 ūüéßPODCAST | Kapcsolat√©p√≠t√©si m√≥dszerek

Hallgasd meg √ļt k√∂zben ūüéß‚Üė‚Üė‚Üė

A kapcsolat√©p√≠t√©s, alapvetŇĎ r√©sz√©t kell, hogy k√©pezze a v√°llalkoz√°sunknak.

A modern online kommunik√°l√≥ t√°rsadalomban ezt m√©g c√©lzottabban tehetj√ľk online k√∂z√∂ss√©gi csoportokon kereszt√ľ. (Besz√©l√ľnk itt a k√∂z√∂ss√©gi m√©dium platformjair√≥l, mint: facebook, instagram, LinkedIn √©s egy√©b online f√≥rumok.)

Offline, azaz a term√©szetes k√∂z√∂ss√©gben, ezt esem√©nyeken, tal√°lkoz√≥kon, oktat√°sokon √©s pihen√©s k√∂zben tessz√ľk, megfigyel√©si k√©pess√©geinket maxim√°lisan kihaszn√°lva (ha j√≥l akarjuk csin√°lni…).

Minden kapcsolat√©p√≠t√©si t√≠pusnak megvannak a maga szab√°lyai. EzekrŇĎl a szab√°lyokr√≥l besz√©lget√ľnk Kendefi Attil√°val a Megb√≠zhat√≥ K√∂z√∂ss√©g Port√°l (www.megbizhatokozosseg.hu) alap√≠t√≥j√°val, aki kezdem√©nyez√©s√©vel a szem√©lyes tal√°lkoz√≥k √©s a v√°llalkoz√≥i k√∂z√∂ss√©gek erej√©ben l√°tja a kis √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok hossz√ļ t√°v√ļ siker√©t.

Egy kor√°bbi epiz√≥dban m√°r besz√©lgett√ľnk arr√≥l, hogy ha introvert√°ltak vagyunk, akkor mi√©rt √©rdemes fell√ľlkerekedni a beidegzŇĎd√©seinken √©s kil√©pni a komfort z√≥n√°nkb√≥l. MegtekinthetŇĎ:

HIRDESD MAGAD PODCAST#2 – “Kir√°ndul√°s a komfort z√≥n√°n k√≠v√ľlre”

M√©g az¬†asztali szerepj√°t√©kokban¬†is, a kapcsolat√©p√≠t√©s az alapvetŇĎ mozgat√≥ rug√≥. A j√°t√©kos √°ltal ir√°ny√≠tott karakternek besz√©lget√©st kell kezdem√©nyeznie minn√©l t√∂bb idegen szereplŇĎvel, hogy elŇĎr√©bb haladhasson v√©gc√©l fel√©, ami a gazdags√°g, tapasztalat √©s siker, arany h√°rmasak√©nt val√≥sul meg.

Eset√ľnkben a kapcsolatfelv√©tel egy hidegh√≠v√°ssal t√∂rt√©nt, amit Attila kezdem√©nyezett. L√°tva a munk√°ss√°gomat √ļgy gondolta, hogy egy√ľttmŇĪk√∂d√©s alapj√°t k√©pezheti a Megb√≠zhat√≥ K√∂z√∂ss√©ggel. Az elsŇĎ kapcsolatfelv√©telt k√∂vetŇĎen k√©t h√©t m√ļlva, m√°r egy t√°rgyal√≥ asztaln√°l √ľlt√ľnk az UPcenterben(www.center.up.co.hu), ahol felvett√ľk ezt a k√∂z√∂s epiz√≥dot.

M√©g magamhoz sem t√©rtem, p√°r nappal k√©sŇĎbb m√°r egy √ľzleti reggelin tal√°ltam magam, ahol friss√≠tŇĎ gondolkod√°s√ļ nyitott v√°llalkoz√≥kkal besz√©lgethettem, a v√°llalkoz√°sok hirdet√©si lehetŇĎs√©geirŇĎl, megold√°sair√≥l.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok a podcast epizódhoz!

MŇĪsork√©sz√≠tŇĎ:
Frey Kristóf

Vendég:
Kendefi Attila
www.megbizhatokozosseg.hu

Ami még érdekes lehet:

Hogyan k√©sz√≠ts tartalmat? #9 ūüéßPODCASTūüéß | Besz√©lget√©s M√°nd√≥ Mil√°nnal √©s Dallos Zolt√°nnal

Hallgasd √ļt k√∂zben ūüéß‚Üė‚Üė‚Üė Nem csak az a k√©rd√©s, hogy hogyan k√©sz√≠ts napr√≥l- napra, h√©trŇĎl- …

Tripadvisor Marketing #8 ūüéßPODCASTūüéß | Besz√©lget√©s Duchai M√°rt√°val

A vend√©gl√°t√≥ipar √©s turizmus mumusa az √©rt√©kel√©s. Annyira sok √∂sszetevŇĎbŇĎl √©p√ľl fel egy gasztron√≥miai vagy …